Website as a Service

Vi tar hand om er webbplats - snabbt och kostnadseffektivt

Vi kan webbplatser

Website as a Service är en tjänst där din webbplats designas, byggs och förvaltas av Comprend på vår plattform. Infrastrukturen på plattformen uppdateras löpande för att kunna leverera en konkurrenskraftig produkt till våra kunder. Vi arbetar som ert eget IT-team och har byggt vår process på 20+ års erfarenhet av branschen och en stor förståelse för våra kunders olika behov.

"Du kan prioritera din tid och dina resurser till att fokusera på din verksamhets mål i vetskap om att din webbplats är väl omhändertagen av oss"

Kort lanseringstid

Genom att använda Website as a Service är din webbplats kontinuerligt uppdaterad och underhållen av Comprend. Det betyder att du kan prioritera din tid och dina resurser till att fokusera på din verksamhets mål i vetskap om att din webbplats är väl omhändertagen av oss. Med vårt erbjudande når ni ut på marknaden snabbt - er webbplats är live på vår plattform inom 4–6 veckor.  

Skapa betydelsefulla relationer

Vi tar hand om det tekniska och ser till att ni möter de krav som finns för en professionell webbplats. Genom att fokusera på att bygga och utveckla er företagsstrategi hjälper vi er att skapa betydelsefulla relationer med verksamhetens olika intressenter. Dessutom kan vi erbjuda er expertis inom ett brett område genom samarbete med våra systerbyråer inom H&H Group. Vi har allt man kan tänka sig behöva för att skapa en utmärkt webbplats.

Gabriella Björnberg

Website as a Service

gabriella.bjornberg@comprend.com

+46 76 109 05 86

James Handslip

Managing Director (UK)

james.handslip@comprend.com

+44 (0)20 8089 1583