WEBSITE AS A SERVICE

Vi tar hand om er webbplats - snabbt och kostnadseffektivt

Vi kan webbplatser

Website as a Service är en tjänst där din webbplats designas, byggs och förvaltas av Comprend på vår plattform. Infrastrukturen på plattformen uppdateras löpande för att kunna leverera en konkurrenskraftig produkt till våra kunder. Vi arbetar som ert eget IT-team och har byggt vår process på 20+ års erfarenhet av branschen och en stor förståelse för våra kunders olika behov.

"Du kan prioritera din tid och dina resurser till att fokusera på din verksamhets mål i vetskap om att din webbplats är väl omhändertagen av oss"

Kort lanseringstid

Genom att använda Website as a Service är din webbplats kontinuerligt uppdaterad och underhållen av Comprend. Det betyder att du kan prioritera din tid och dina resurser till att fokusera på din verksamhets mål i vetskap om att din webbplats är väl omhändertagen av oss. Med vårt erbjudande når ni ut på marknaden snabbt - er webbplats är live på vår plattform inom 4–6 veckor.  

Skapa betydelsefulla relationer

Vi tar hand om det tekniska och ser till att ni möter de krav som finns för en professionell webbplats. Genom att fokusera på att bygga och utveckla er företagsstrategi hjälper vi er att skapa betydelsefulla relationer med verksamhetens olika intressenter. Dessutom kan vi erbjuda er expertis inom ett brett område genom samarbete med våra systerbyråer inom H&H Group. Vi har allt man kan tänka sig behöva för att skapa en utmärkt webbplats.

Säkerhet

Vår molnbaserade tjänst säkerställer geografisk resiliens och distribution. Webbplatserna är kontinuerligt kontrollerade och optimerade. 

Kontinuerlig utveckling

Vi utvecklar ständigt plattformen och bygger nya funktioner för att säkerställa att varje sida har optimerad prestanda.

Design

Vi skapar en design som följer ert varumärke och styrker er företagsstrategi. Vi ser till att er webbplats är snygg och användarvänlig.

SEO

Vår plattform är optimerad för SEO med hög hastighet, ren  effektiv källkod, säkerhetsfunktioner samt titel- & metataggar.

Responsiv design

Våra webbplatser ser bra ut på alla skärmstorlekar. Du kan själv enkelt skapa och redigera designen för varje sida i vårt CMS.

Comprend plattform

Vårt CMS är byggt av oss för våra kunder så det är enkelt att använda - även för börsnoterade företag. Vårt CMS är länkat till ert analytics-konto.

Johan Sixtensson

Johan Sixtensson

WaaS Service Lead

johan.sixtensson@comprend.com

+46 76 109 05 42

James Handslip

James Handslip

Managing Director (UK)

james.handslip@comprend.com

+44 (0)20 8609 4908

How is your site performing?

We identify the content that investors, analysts, business journalists and jobseekers want from corporate websites to help you meet their expecations. 

Webranking

How effective is your annual report?

Our yearly review of 500 annual reports benchmarks and explains best practice to help you reach higher reporting standards. 

ReportWatch