We are now part of a new Comprend

Your partner in tech-enabled marketing and communication for transformative impact

Meet the new Comprend

June 01, 2021 News

Johanna Fagrell Köhler ny vd för Comprend

Pressmeddelande 1 juni 2021

Comprend som har varit pionjär inom digital företagskommunikation sedan 90-talet satsar nu på snabbare tillväxt med den europeiska kundbas som bolaget byggt upp. Ledarskiftet sker i ett transformativt skede på marknaden med fina möjligheter att spela en viktig roll i de stora bolagens digitalisering av sin kommunikation. Johanna Fagrell Köhler tillträder som vd 1 juni. 

Johanna Fagrell Köhler har lång och gedigen erfarenhet som grundare och ledare för dynamiska och framgångsrika konsultföretag i Sverige och internationellt. Hon har också erfarenhet från styrelseuppdrag i både noterade och onoterade företag och kommer senast från en roll som vd för Creuna, som i höstas förvärvades av Knowit. Hennes drivkraft för digitalisering tillsammans med en dokumenterad förmåga att bygga starka team är värdefull för Comprends fortsatta utveckling och tillväxt. 

”Den digitala kartan är under ständig förändring och branschen som helhet håller på att ta en ny form. Större och större digitala konsulter säljer anonyma resurser. Här finns en möjlighet för Comprend att agera med hjärta och hjärna i partnerskap med våra kunder och medarbetare. Jag ser verkligen fram emot att få arbeta med alla Comprendare i Stockholm och London. Comprends unika erbjudande ger en fantastisk möjlighet att växa och förstärka vår position i Sverige och Europa på ett genuint och kvalitativt sätt” säger Johanna Fagrell Köhler i en kommentar. 

Staffan Lindgren som grundare av Comprend och en av huvudägarna i H&H Group kommenterar: ”Jag har lett Comprend sedan starten 1996 och ser fram emot att fortsätta arbetet med våra kunders viktiga frågor kring digitalisering av kommunikationen. Jag har lärt känna Johanna som en stark ledare med förmågor för att växla upp ytterligare och fortsätta företagets tillväxtresa på ett bra sätt”. 

H&H Groups strategi är att vara långsiktiga och utvecklande ägare till framgångsrika konsultföretag inom kommunikationsområdet. Gruppens 15 specialiserade byråer är alla starka var och en för sig men skapar genom att samverka en unik möjlighet för kunderna att lösa komplexa frågor på ett sammanhållet och integrerat vis. 

”Våra kunders digitala behov driver utvecklingen inom hela vår grupp och är ett prioriterat tillväxtområde för koncernen där Comprend spelar en nyckelroll.  Jag är övertygad om att Johanna kommer bidra på många sätt för att realisera vår vision och välkomnar henne varmt till både Comprend och H&H Group” säger Martin Petersson som är vd & koncernchef för H&H Group.  

Mer information

För mer information kontakta

Johanna Fagrell Köhler, CEO Comprend, +46 734 10 05 50, johanna.fagrell@comprend.com 

Staffan Lindgren, Advisor Comprend, +46 709 71 12 12, staffan.lindgren@comprend.com 

Martin Petersson, President & CEO H&H Group, +46 709 71 12 91, martin.petersson@halvarssongroup.com

Image of Martin Petersson, Johanna Fagrell Köhler, Staffan Lindgren

Om Comprend

Comprend är den ledande digitala kommunikationsbyrån för noterade företag, stora som små. Vi hjälper företag att lyckas genom att förstå och inspirera deras viktigaste intressenter. Tillsammans med våra kunder löser vi deras kommunikationsutmaningar med en kombination av företagskommunikation och digital kompetens. Våra erfarna och passionerade kollegor finns i Stockholm, London och överallt. Läs mer om Comprend

Om H&H Group

H&H Group är en långsiktig ägare av kommunikationsföretag med ambitioner att vara marknadsledare. Gruppen har en samlad byråintäkt på cirka 450 miljoner kronor med drygt 350 medarbetare i Stockholm, Malmö, Linköping och London.

Gruppen består av Hallvarsson & Halvarsson, Comprend, Springtime-Intellecta, Jung Relations, Creo, Identx, Involve, Consilio, Bysted, Savvy, Berntzonbylund, Mindmakers, Socialminds, Wonderland och Axiom Insight.

Mer information på www.halvarssongroup.com

Pressmeddelandet på engelska

How is your site performing?

We identify the content that investors, analysts, business journalists and jobseekers want from corporate websites to help you meet their expecations. 

Webranking

How effective is your annual report?

Our yearly review of 500 annual reports benchmarks and explains best practice to help you reach higher reporting standards. 

ReportWatch