We are now part of a new Comprend

Your partner in tech-enabled marketing and communication for transformative impact

Meet the new Comprend

September 21, 2021 News

Comprend rekryterar nyckelkompetens från Creuna Göteborg

Pressmeddelande 21 september 2021

Comprend fortsätter sin tillväxtresa och stärker upp ledningsteamet med strategi och ledarskap genom rekryteringen av Tina Söderlund och Anna Lindqvist, tidigare ansvariga för Creuna Göteborg, som köptes av Knowit.

Tina Söderlund har varit en del av den digitala transformationen sedan slutet på 90-talet och är bland annat grundaren till Creuna Göteborg. Tina har stor erfarenhet från digitala förändringsprocesser med människan i centrum och som påverkar ledarskap, affär och organisation. Hennes strategiska kompetens kommer att bidra till ytterligare värden i våra samarbeten med några av Sveriges starkaste varumärken och också till att ta Comprend framåt som en av de ledande byråerna i Europa.

Anna Lindqvist har stor erfarenhet från att kombinera ledarskap, varumärke och affärsutveckling och är en av ledarna bakom Creuna Göteborg. Hennes unika förmåga att använda data, insikter och känslor för att förflytta varumärken internt och externt kommer att bidra till att sätta Comprend på kartan som Europas ledande employer brand.

”Comprend är det rätta alternativet för europeiska kunder som står inför stora digitala utmaningar och som vill arbeta med team som agerar tillsammans med hjärta och hjärna. Med Tina och Anna ökar vi kraften inom strategi, varumärke, organisation och ledarskap. Både internt och externt. Jag har svårt att förklara hur glad jag är personligen och för Comprends skull att få jobba med de här två tjejerna igen”. säger VD Johanna Fagrell Köhler i en kommentar. 

"Comprend är ett företag med en gedigen erfarenhet och fantastiskt duktiga medarbetare med en stor förståelse för de utmaningar som företag står inför idag och framåt." säger Tina Söderlund.

"Det känns otroligt spännande att få ansluta till en så erfaren byrå. Att dessutom få göra det i en konstellation som vet värdet av att vara syftesdrivna och med tydliga målsättningar gör att jag känner en enorm trygghet och tillit till att vi tillsammans kommer att stärka Comprends position och fortsätta vara relevanta och attraktiva för kunder och medarbetare." säger Anna Lindqvist.

Tina Söderlund och Anna Lindqvist tillträdde som Chief Strategy Officer och Chief People & Culture Officer den 20 september.  

Vi önskar dem varmt välkomna!

Johanna Fagrell Köhler, Tina Söderlund and Anna Lindqvist, Comprend

This release in English

 

Johanna Fagrell Köhler

Johanna Fagrell Köhler

CEO

johanna.fagrell@comprend.com

+46 734 10 05 50

How is your site performing?

We identify the content that investors, analysts, business journalists and jobseekers want from corporate websites to help you meet their expecations. 

Webranking

How effective is your annual report?

Our yearly review of 500 annual reports benchmarks and explains best practice to help you reach higher reporting standards. 

ReportWatch